Gezondheidsconsulent

Als orthomoleculaire gezondheidscoach met meer dan 20 jaar ervaring én een duidelijke visie op gezondheid, hou ik ervan mensen te adviseren omtrent levensgewoontes en voeding. Ik luister heel aandachtig naar jouw verhaal en met een brede waaier aan coaching technieken, begeleid ik je op vlak van gezondheid naar de nodige bijsturingen of naar een permanente gedragsverandering, indien dat wenselijk is.

Door middel van mijn multiscan meet- en analysesysteem, krijg je een duidelijke kijk op je levensstijl, persoonlijke voedingssuggesties en suppletie, zuur-basen evenwicht, orgaanfuncties, mentaal en hormonaal overzicht en op je cardiovasculair stelsel en je autonoom zenuwstelsel (stress, overtraining, vermoeidheid, …) Lees hieronder meer over mijn multiscan aanpak.

Lidmaatschappen

Als lid van deze beroepsverenigingen woon ik meerdere keren per jaar congressen en seminaries bij en blijf ik mij voortdurend bijscholen.

Gevolgde opleidingen

Multiscan

Meten is weten: krijg een duidelijk zicht op je lichaam en geest.

Nog niet zo gekend in België is het ‘multiscan systeem’ waarbij je een helder beeld krijgt op je cardiovasculair stelsel, je autonoom zenuwstelstel, de spijsvertering en de lichaamssamenstelling,… daarbij kunnen eventuele tekorten aan vitaminen en mineralen opgespoord worden en kan een individueel voedingsadvies verstrekt worden.

Een Multiscan analyse verloopt als volgt:

  1. Kort intake gesprek waarbij een woordje uitleg over het verloop van de sessie wordt gegeven en waarbij je persoonlijke gegevens worden verzameld.
  2. Voorbereiding van de scan: aanbrengen van enkele sensoren op het hoofd en de handen, en het plaatsen van de voeten op een analyseplaat. Wees gerust: je voelt hier niks van.
  3. Gedurende 2 minuten laten we de multiscan zijn werk doen. De functionele en fysiologische gegevens worden opgemeten en gecombineerd in statistieken.
  4. We doorlopen samen het ‘rapport’ van jouw bodyscan waarbij ik je de nodige adviezen geef.

Het resultaat is een grondig analyseverslag van je gezondheid, dat de basis vormt van mijn advies op vlak van preventie, therapie, coaching en follow-up. Voor een sessie voorzie je best een uur tijd.

De Multiscan van Het Zonlicht betekent een absolute meerwaarde op vlak van begeleiding en gezondheidszorg. De resultaten zijn uiterst betrouwbaar en hebben hun nut al meerdere keren bewezen!

Maak een afspraak

Wens je een grondige gezondheidsanalyse? Dit kan enkel op afspraak. Wenst je meer inlichtingen, contacteer mij via kristel@hetzonlicht.be of 0479 92 21 58.

Contacteer mij