• Natuurwinkel mét advies

    Natuurwinkel mét advies

Gezond door het leven

 

In onze natuurvoedingszaak bieden we een ruime keuze producten uit de volgende categorieën:

 

Gezonde voeding

 

Onze slagzin luidt niet voor niks ‘wonder der natuur’. De natuur heeft heel wat gezonds en lekkers te bieden:

 

Ontdek nog meer in ons aanbod.

 

Lifestyle

 

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Een eeuwenoud gezegde dat vandaag nog steeds actueel is. Ons mentale welzijn is onlosmakelijk verbonden met ons fysieke welzijn.

Omwille van een druk gezinsleven en een stresserende job, laten velen hun lichamelijke gezondheid te veel voor wat het is. Ze nemen geen tijd om gezond te koken, om op het gewicht te letten of om voldoende te bewegen. Het Zonlicht staat graag bij met raad en daad. 

 

Voedingssupplementen

 

Naast gezond en gevarieerd eten, voldoende bewegen en slapen, op tijd ontspanning nemen en op streefgewicht blijven, kunnen ook voedingssupplementen bijdragen tot een goede gezondheid.

Wij bieden een ruim gamma aan voedingssupplementen, vitaminen, mineralen en kruiden in capsules, gemmo of tinctuur, op maat van jouw klacht of doel.

Kom eens langs in de winkel of maak een afspraak voor een consultatie.

 

 

Verzorging

 

Naast de inwendige mens helpt de natuur ook de uitwendige mens te verzorgen. Vooral ons haar en onze huid vragen de nodige aandacht om gewapend te zijn tegen allerlei externe omstandigheden zoals koude, warmte, regen, wind,…

Je vindt bij ons een ruime keuze therapeutische huidverzorgingsproducten en haar oliën: zoete amandel-, sint-janskruid-, jojoba-, teunisbloem-, argan-, abrikoos-, arnica-, avocado-, bernagie-, calendula-, ricinus-, vanille-, macadamia-, calophyllum-, muskusroos-, kokos-, wortelolie

 

Bereikbaarheid

 

Onze winkel is gelegen in een makkelijk toegankelijke KMO-zone net buiten het centrum van Moen (Zwevegem). Kom je met de wagen, dat kan je die parkeren net voor de winkel, waar er voldoende parkeerplaatsen ter beschikking zijn.

 

Vers bio brood

 

Elke maandag kan je langskomen om jouw vers bio brood van Bio bakkerij De Trog. Wil je zeker zijn van je broodje op maandag, dan bestel je het best voor zaterdag om 10 uur.

 

Maak een afspraak

Wens je een grondige gezondheidsanalyse? Dit kan enkel op afspraak. Wenst je meer inlichtingen, contacteer mij via kristel@hetzonlicht.be of 0479 92 21 58.

Contacteer mij